Wie ben ik

G

Jaap Visser

eboren in 1960 en met ruime ervaring als schoolleider en (interim-) manager in de onderwijssector, werk ik de laatste jaren als professioneel coach en begeleider van leidinggevenden en managers in zowel profit- als not-for-profit organisaties.

Ik heb onder andere een opleiding gevolgd aan de Vrije Universiteit (arbeid- en organisatiepsychologie). Tevens ben ik, na een Post-HBO-Opleiding bij Pro-Education, gecertificeerd als professioneel coach. Ik ben ingeschreven bij de Nederlandse Orde van Beroepscoaches en geregistreerd als Erkend Coach! bij de Stichting Coach!

Mijn ervaringen als leidinggevende en manager, in combinatie met mijn genoten opleidingen maakt mij een geschikte coach of begeleider voor u als leidinggevende of manager. Klanten en opdrachtgevers zijn zeer tevreden over mijn aanpak en stijl als coach, de resultaten van coaching, en de effecten die coaching heeft op hun werk. De gemiddelde klanttevredenheid bedraagt een ruime 8 (op een schaal van 1 tot 10).(Klant) ‘Ik hoor van anderen dat er een verbetering is opgetreden in vergelijking met de periode voor coaching: ik benoem het doel van het gesprek, vat samen en belangrijk, ik spreek mijn eigen verwachting uit’